Skriv omtale
×
Rating

Send omtale
 • NORSKE KRONER - VALUTAKURS NOK

  Vår valutakalkulator og oversikten nedenfor for norske kroner gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre enheter inkludert danske og svenske kroner. Her kan du bl.a. finne oppdatert pris på den norske valutaen mot Euro samt flere andre, i tillegg til en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • Amerikanske dollar - VALUTAKURS USD

  Velkommen til vår valutakalkulator for amerikanske dollar som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte dollar valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. finne oppdatert pris på den amerikanske valutaen mot kronen, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • Australske dollar - VALUTAKURS AUD

  Velkommen til vår valutakalkulator for australske dollar som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. finne oppdatert pris på den australske valutaen mot den norske, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • Brasilianske real - VALUTAKURS BRL

  Valutakalkulatoren for brasilianske real som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. finne oppdatert pris på den brasilianske valutaen mot den norske, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • Britiske pund - VALUTAKURS GBP

  Velkommen til vår valutakalkulator for britiske pund sterling som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte pund valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. finne oppdatert pris på den britiske valutaen mot kronen, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • Bulgarske lev - VALUTAKURS BGN

  Velkommen til vår valutakalkulator for bulgarske lev som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. finne oppdatert pris på den bulgarske valutaen mot den norske, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • CANADISKE DOLLAR - VALUTAKURS CAD

  Velkommen til vår valutakalkulator for canadiske dollar som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. finne oppdatert pris på den canadiske valutaen mot den norske, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • DANSKE KRONER - VALUTAKURS DKK

  Velkommen til vår valutakalkulator for danske kroner som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. finne oppdatert pris på den danske valutaen mot den norske, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • EURO - VALUTAKURS EUR

  Velkommen til vår euro valutakalkulator som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte euro valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. finne oppdatert pris på den europeiske valutaen mot kronen, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • HONG KONG DOLLAR - VALUTAKURS HKD

  Velkommen til vår valutakalkulator for Hong Kong dollar som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. finne oppdatert pris på den Hong Kong valutaen mot den norske, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • INDONESISKE RUPIAH - VALUTAKURS IDR

  Dette er vår valutakalkulator for indonesiske rupiah og gir deg muligheten til å finne dagens oppdaterte valutakurs på denne valutaen og en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. sammenligne oppdatert pris på den indonesiske valutaen med den norske, samt en grafisk framstilling som vise prisutviklingen de siste 12 månedene.

 • JAPANSKE YEN - VALUTAKURS JPY

  Velkommen til vår valutakalkulator for japanske yen som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. finne oppdatert pris på den japanske valutaen mot den norske, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • KINESISKE YUAN - VALUTAKURS CNY

  Velkommen til vår valutakalkulator for kinesiske yuan som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. finne oppdatert pris på den kinesiske valutaen mot den norske, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • KROATISKE KUNA - VALUTAKURS HRK
 • MALAYSISKE RINGGIT - VALUTAKURS MYR

  Velkommen til vår valutakalkulator for malaysiske ringgit eller dollar som den også gjerne blir omtalt som. Her har du muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte ringgit valutakurs med en rekke andre inkludert den norske krona. Nedenfor kan se oppdaterte priser på den malaysiske valutaen mot kronen, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • MEXIKANSK PESO - VALUTAKURS MXN

  Dette er vår valutakalkulator for mexikanske peso som gir deg muligheten til å finne dagens oppdaterte peso valutakurs med en rekke andre inkludert den norske kronen. Nedenfor kan du sammenligne oppdaterte priser på den mexikanske valutaen mot kronen, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling det siste året.

 • POLSKE ZLOTY - VALUTAKURS PLN

  Velkommen til vår valutakalkulator for polske zloty som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. finne oppdatert pris på den polske valutaen mot den norske, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • RUMENSKE LEI - VALUTAKURS RON

  Denne valutakalkulatoren for rumenske lei gir deg muligheten til å sammenligne de oppdaterte lei valutakursene med en rekke andre inkludert norske kroner. Her kan du bl.a. finne oppdatert pris på den rumenske valutaen mot krona, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • RUSSISKE RUBLER - VALUTAKURS RUB

  Velkommen til vår valutakalkulator for russiske rubler som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. finne oppdatert pris på den russiske valutaen mot den norske, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • SVEITSISKE FRANC - VALUTAKURS CHF

  Velkommen til vår valutakalkulator for sveitsiske franc som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. finne oppdatert pris på den sveitsiske valutaen mot den norske, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • SVENSKE KRONER - VALUTAKURS SEK

  Velkommen til vår valutakalkulator for svenske kroner som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. finne oppdatert pris på den svenske valutaen mot den norske, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • SØR-AFRIKANSK RAND - VALUTAKURS ZAR

  Velkommen til vår valutakalkulator for sør-afrikanske rand som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. finne oppdatert pris på den sør-afrikanske valutaen mot den norske, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • SøR-KOREANSK WON - VALUTAKURS KRW

  Valutakalkulatoren for koranske won gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte won valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Her kan du bl.a. finne oppdaterte priser på den koranske valutaen mot kronens verdi, samt en graf som sammenligner prisutviklingen det siste året.

 • THAILANDSKE BAHT - VALUTAKURS THB

  Med vår thailandske baht valutakalkulator kan du sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre kurser inkludert norske kroner. Finn her den oppdaterte prisen på thailandsk valuta mot den norske, i tillegg til en graf som sammenligner historisk pris de siste 12 månedene.

 • TSJEKKISKE KORUNA - VALUTAKURS CZK

  Velkommen til vår valutakalkulator for tsjekkiske koruna som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. finne oppdatert pris på den tsjekkiske valutaen mot den norske, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • TYRKISKE LIRA - VALUTAKURS TRY

  Velkommen til vår valutakalkulator for tyrkiske lira som gir deg muligheten til å sammenligne dagens oppdaterte valutakurs med en rekke andre inkludert norske kroner. Her kan du bl.a. finne oppdatert pris på den tyrkiske valutaen mot den norske, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • UNGARSKE FORINT - VALUTAKURS HUF

  Med denne valutakalkulatoren for ungarske forint gir vi deg muligheten til å sammenligne de oppdaterte forint-valutakursene med en rekke andre inkludert norske kroner. Her kan du bl.a. finne oppdatert pris på den ungarske valutaen mot kronen, samt en graf som sammenligner historisk prisutvikling de siste 12 månedene.

 • ISRAELSKE SHEKEL - VALUTAKURS ILS

  Dette er vår valutakalkulator for israelske shekel og gir deg muligheten til å finne dagens oppdaterte valutakurs på denne valutaen og en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. sammenligne oppdatert pris på den israelske valutaen med den norske, samt en grafisk framstilling som vise prisutviklingen de siste 12 månedene.

 • INDISKE RUPI - VALUTAKURS INR

  Dette er vår valutakalkulator for indiske rupi og gir deg muligheten til å finne dagens oppdaterte valutakurs på denne valutaen og en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. sammenligne oppdatert pris på den israelske valutaen med den norske, samt en grafisk framstilling som vise prisutviklingen de siste 12 månedene.

 • NEWZEALANDSKE DOLLAR - VALUTAKURS NZD

  Dette er vår valutakalkulator for newzealandske dollar og gir deg muligheten til å finne dagens oppdaterte valutakurs på denne valutaen og en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. sammenligne oppdatert pris på den israelske valutaen med den norske, samt en grafisk framstilling som vise prisutviklingen de siste 12 månedene.

 • FILIPPINSKE PESO - VALUTAKURS PHP

  Dette er vår valutakalkulator for filippinske peso og gir deg muligheten til å finne dagens oppdaterte valutakurs på denne valutaen og en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. sammenligne oppdatert pris på den israelske valutaen med den norske, samt en grafisk framstilling som vise prisutviklingen de siste 12 månedene.

 • SINGAPORSKE DOLLAR - VALUTAKURS SGD

  Dette er vår valutakalkulator for singaporske dollar og gir deg muligheten til å finne dagens oppdaterte valutakurs på denne valutaen og en rekke andre inkludert norske kroner. Nedenfor kan du bl.a. sammenligne oppdatert pris på den israelske valutaen med den norske, samt en grafisk framstilling som vise prisutviklingen de siste 12 månedene.

 • Saudi-Arabia Riyal - VALUTAKURS SAR

  Saudi-Arabia Riyal

 • Ukraine Hryvnia - VALUTAKURS UAH

  Ukraine Hryvnia

Dagens vekslingskurs Valutakurs oppdatert 12/12/2017
=
Valutakalkulator
 • Kryptovaluta
 • Investeringer
 • Økonomi